Zonguldak’ın  vazgeçilmez alışveriş merkezi Westalife , renkli etkinlik ve kampanyalarına sömestr tatili boyunca da hız kesmeden devam ediyor.19 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında Westalife’da yapılacak olan etkinliklerle çocuklar hem kaliteli zaman geçirecek hem de hayal dünyalarının sınırlarını zorlayacak.

Birbirinden renkli ve eğitici atölyeler, Denge koordinasyon ve yaratıcılığı geliştiren Kapla Etkinliği,Palyaço,Yüz Boyama,İllüzyonist Gösterisi,Çılgın Müzisyenler ve Sevimli Penguenler Müzikli Çocuk Oyunu ile çocuklar Westalife Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde unutamayacakları bir sömestr tatili geçirecekler. 19 Ocak Cuma günü karnesini Westalife AVYM  danışma noktasına getiren ilk 100 çocuğa tek kişilik sinema bileti hediye edilecek.  Westalife Çocuk Kulübü tarafından ücretsiz olarak düzenlenen etkinliklere tüm çocuklar davetlidir.

Ayrıca 19-20-21 Ocak tarihlerinde “Patlat Bir Balon Kampanyası” kapsamında,ziyaretçiler Westalife AVYM içindeki mağazalardan toplamda 100 TL ve katları tutarında alışveriş yaparak, danışma bankosuna gidip fiş/faturalarını ibraz ederek balon patlatma hakkı kazanacak ve sürpriz hediyelerin sahibi olacaktır.

Westalife Alışveriş ve Yaşam Merkezi “Şehrin ve Hayatın Merkezinde”.