Zonguldak Merkez Yayla Ortaokulunda 7-8 sınıflarında eğitim gören öğrenciler tarafından yıl sonu etkinlikleri kapsamında okullarının tiyatro salonunda düzenlenen, şiir, dans, velilerden oluşan halk oyunları ekibinin gösterilerinin yanı sıra 80 kişilik dev müzik koro ekibi birbirinden güzel şarkıları izleyenler tarafından ayakta alkışlandılar.
Okul salonunda düzenlenen gecede yıl boyunca hazırlıklarını Koro orkestra ve Sololar Müzik öğretmeni Selda Günay Yavaş tarafından hazırlanırken, şiirler ise Yasin Bükrübaş tarafından büyük bir titizlikle çalıştırıldı. Ayrıca velilerden oluşan folklor ekibini de İnci Aktaş, çalıştırdı, Özellikle düzenlenen gecede koro ekibinin şarkı ve türkülerine eşlik eden izleyenler hoş ve güzel dakikalar yaşadılar.
Yayla Ortaokulu Müdürü Ahmet Bozdemir ise "Bu gecenin düzenlenmesinde büyük emekleri olan öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize teşekkür etmek istiyorum. Öğretmen öğrencilerimiz sene boyunca çalışmaları sonucunda güzel eserler ortaya koymuşlardır. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum" dedi ve ardından emeği geçen öğretmenlere çiçek takdim etti.