Zonguldak Sanat Tiyatrosu’nun (ZST) hazırladığı, Genel Sanat Yönetmenliğini Yaşar Kapucu’nun yaptığı, Erhal Koltuk’un yönettiği ve oynadığı ‘Ya Sev Ya Hamlet’ isimli tek kişilik tiyatro oyunu, yoğun istek üzerine 6 Mart günü, saat 20.00’da, Belediye Kültür Merkezi’nde(BKM) sahne alacak.

Levent Tülek’in kaleme aldığı ‘Ya Sev Ya Hamlet’ adlı tiyatro oyunu, 2 perdeden oluşuyor. Oyunun konusu ise; cezaevinde kaldığı dönemde delikanlı Hamit, koğuşta William Shakespeare’in ‘Hamlet’ kitabı ile karşılaşır… Hamit, kitabı okumaya başlayınca farklı bir olguya girer. Kitaba devam ederken delikanlı Hamit, kendisi ile Hamlet’i kıyaslamaya başlar. Bu kıyaslamada kimin daha delikanlı olduğunu ölçmeye çalışan Hamit’in hikâyesi, sosyal mesajları olan ve aynı zamanda komik bir dille anlatıldığı arabesk kabare türüdür.

20 Şubatta Atatürk Kültür Merkezi’nde(AKM) sahne alan ‘Ya Sev Ya Hamlet’ adlı oyun çok beğenildiği ve yoğun istek üzerine tekrar sahneleyeceklerini belirten Erhal Koltuk, “Oyunumuzu Zonguldak halkı çok beğendi ve bir daha oynamamız üzerine yoğun istek geldi. Bizde bu isteği kırmamak için 6 Mart günü BKM’de tekrar sahneleyeceğiz. Herkesi bekliyoruz” dedi.

Aycan KARADAĞ