Bülent Ecevit Üniversitesi’nin yeni açılan konferans salonunda sahneye çıkan Türk sanat müziği sanatçısı Aylin Şengün Taşçı, Yeşilçam filmlerinin unutulmaz şarkılarını seslendirdi.
Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) tarafından yapımı tamamlanan Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde ilk konser etkinliği düzenlendi. Sahneye çıkan Türk sanat müziği sanatçısı Aylin Şengün Taşçı seslendirdiği Yeşilcam filmlerinin unutulmaz şarkılarıyla izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Konseri Zonguldak Valisi Ali Kaban, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak Başsavcısı Necip Topuz, Zonguldak İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, akademisyenler ve öğrenciler izledi.
Yaklaşık 2 saat süren konserde ‘Senede Bir Gün’, ‘Güller ve Dudaklar Şimdi’, ‘Yıldızların Altında’ gibi Yeşilçam’a damgasını vurmuş film müzikleri Aylin Şengün Taşçı’nın eşsiz yorumuyla izleyici ile buluştu. İzleyiciler de birçok şarkıda Taşçı’ya eşlik ederken protokolden de şarkılar hep bir ağızdan söylendi.