Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği başkanı Savaş Çiloğlu, bu sabah meydana gelen trafik kazalarının ardından isyan etti.

‘Yeter artık yeter!!!’

Bu sabah gerçekleşen kazaların ardından vatandaşların hayatlarını kaybetmesi Savaş Çiloğlu’nu çileden çıkardı. Çiloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada politikacılara çağrı yaptı:

“Talihsiz Kentin Talihsiz Vatandaşlarıyız... Bu sabah Zonguldak Ankara karayolunda tam beş tane trafik kazası oldu. Bu kazalar sonucunda bir vatandaşımız hayatını kaybetti ve birçok vatandaşımız da yaralandı. Kazada ölen vatandaşımıza Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar dilerim

Bu yol Zonguldak’ı Türkiye ye bağlayan trafiğin yoğun olduğu ana yoldur. Sabah saatlerinde de işlerine yetişmeye çalışan, hastaneye gelen insanlarımız ile bu trafik daha da yoğunlaşıyor. Son yıllarda ülkemizde yollara yapılan yatırımları takdirle karşılıyoruz. Tüm Türkiye’de duble yollar ve üç şeritli yollar bitti, dağların altı delindi, iller büyük tüneller ile birleşti.

Lakiiiiinnnnn talihsiz kent Zonguldak’ta ise; fıkralara konu olan yollarımız bir türlü bitmiyor. Bahaneler belli; müteahhit battı! Ödenek bitti! İnşallah bu sene sonuna kadar bitirteceğiz!

Yeter artık yeter!!! Bunları artık duymak istemiyoruz. Ankara’da ve Zonguldak’ta birbirinizi yiyeceğinize, tayin atamalarda kendi adamlarınızı bir yere getirme yarışı yapacağınıza; şu yolları bitirin. Halkın sesine kulak verin, yarasına merhem olun.

Bakın bir türlü bitiremediğiniz yollar yüzünden bugün beş ayrı trafik kazası oldu bir can gitti, birçok kişi yaralandı.

Zonguldak’ı yönetenlere sesleniyorum; el ele verin Zonguldaklılık bilinci ile hareket edin. Siyasetçisi, bürokratı, belediyesi, işadamı ve stkları el ele vererek, birlik ve beraberlik içinde Zonguldaklılık bilinciyle, enerjimizi Zonguldak için harcayalım. Zonguldak’ı hak ettiği yere getirmenin mücadelesini verelim.”