Seçim döneminde Kilimli Belediye Başkanı Kâmil Altun’un şoförlüğünü yapan Sezai Kızılkan, söz verdiği halde kendisini işe almayan Başkan Altun’u makamında yumrukladı...

Kilimli Belediyesi’nin çiçeği burnunda Belediye Başkanı Kâmil Altun’un başı dertten kurtulmuyor. Göreve geleli 8 ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen ağabeyi ve kendisi sürekli adli vakalarla anılan Başkan Kâmil Altun, bu kez de makamında yumruklu saldırıya uğradı. Darp raporu alan Kâmil Altun’a saldıran kişinin eski şoförü Sezai Kızılkan olduğu öğrenildi.

İŞ SÖZÜNÜ TUTMAYINCA YUMRUKLADI

Edilen bilgiye göre Kilimli Belediye Başkanı Kâmil Altun’un seçim döneminde şoförlüğünü yapan Sezai Kızılkan, dün sabah başkanın makamına gitti. Daha önce de Kâmil Altun’un eniştesini darp eden Kızılkan, başkanla tartıştı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada Kızılkan, Başkan Altun’u yumrukladı. Aldığı yumruk darbeleriyle yere yığılan Başkan Altun’u şimdiki şoförü ve başkan yardımcısı araya girerek kurtardı. Bir süre Kızılkan ile boğuşan belediye personelini araya girenler güçlükle ayırdı. Polise intikal eden olayda Başkan Kâmil Altun, hastaneden rapor alarak eski şoföründen şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.