Özel çocuklar yeni yıl için özel pasta yaptılar. Bu konudaki projenin sorumlusu Zeynep Bilgin şu açıklamaları yaptı:

Bu etkinlikteki amacımız eğer fırsat verilirse özel çocuklarımızın her türlü zorluğun üstesinden gelebileceklerini bir kez daha göstermek.Bu bağlamda ‘YENİ YILIN EN ÖZEL PASTASI’ ismini verdiğimiz etkinliğimizi, özel çocuklarımızla birlikte gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu çocuklarımızı hatırlamak için 21 Mart Down Sendromlular Günü’nü, 10-16 Mayıs Sakatlar Haftası’nı, 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü’nü ya da 3 Aralık Engelliler Günü’nü beklememize gerek yok. Onlarında içinde bulunduğumuz hayatın bir parçası olduğunu ve sahip olduğumuz tüm imkanlardan yararlanma haklarının olduğunu unutmamamız gerekir. 2006 yılından günümüze kadar her yıl olduğu gibi, özel çocuklarımızla özel etkinlikler yapmaya ve hayatın içinden sıcacık kesitler sunmaya devam edeceğiz.

Bugün bizlerle birlikte bu atmosferi soluyarak, özel çocuklarımıza bu fırsatı tanıyan Kutay Pastanesi yetkilileri ve değerli çalışanlarına teşekkür ederiz.

Ayrıca bu tarz etkinliklerin duyurulması ve farkındalık oluşturulmasında çok büyük desteği olan siz değerli basın mensuplarına da teşekkürlerimizi sunuyoruz. (Haber merkezi)