Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, doğrudan teminle iş vermediklerini söylüyor ama Ber-PLUS ihalesiz iş almaya devam ediyor

Yılmaz’ın Prensi ÇALışıyor!

Neden olduğu imar kirliliği ve verdiği yüksek kat ruhsatı yüzünden zor günler geçiren Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ile milyonluk ihaleler verdiği Ber-Plus firması arasındaki bağ kamuoyunda yükselen tüm tepkilere rağmen devam ediyor. Halkın Sesi’nin çağrısına rağmen lakabıyla nam yapan Erim Berberoğlu’nun yeğenine ait şirkete verdiği ihale ve doğrudan teminli işleri, ödenen paraları açıklamayan Kerim Yılmaz, bu kez de Kozlu sahilinin düzenleme ve tesviye işini Ber-Plus’a verdi.

“TELEFON KAYITLARI İNCELENSİN”

Hangi kriterlere göre verildiği belirlenemeyen işte Ber-Plus’a kaç lira ödeneme yapılacağı  ise açıklanmadı. Erim Berberoğlu ile il dışında sık sık görüşen Kerim Yılmaz’ın kendisini zora sokma pahasına bu ilişkide ısrar etmesi kafalarda yeni soru işaretleri yarattı. Halkın Sesi, Kerim Yılmaz ve Erim Berberoğlu’nun telefon kayıtlarının incelenmesi için Cumhuriyet Savcılığı ve KOM’a açık çağrı yapıyor.