THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı ile Zonguldak havaalanının iç hat seferlerinin başlamasıyla ilgili görüşme sağlandı…

 

YİNE BİZE HÜSRAN

BİZE YİNE HASRET VAR

 

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı ile Zonguldak havaalanının iç hat seferlerinin başlamasıyla ilgili görüşme sağlandı. Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner, aynı zamanda Futbol Federasyonu Denetleme Kurulu Başkanı olan THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı ile 19 Haziran 2016 tarihinde görüşerek, iç hat seferlerinin başlamasını talep etmişti. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, "Talebi gönder, çalışma başlatalım. Nerede ihtiyaç varsa oradan başlayalım. Anadolu Jet ile başlayalım uçmaya" diyerek Özel Kalem Müdürüne de talimat vermişti. Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner de Zonguldak Platformu Sözcüsü Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav'dan daha önce hazırlanan raporlar doğrultusunda talep yazısını göndermesini istemesi üzerine yazı 21 Haziran 2016 tarihinde gönderilmişti. Özel Kalem Müdürü Kemal Öztürk'e gönderilen talep yazısı incelemeye alındığı söylenmesine rağmen herhangi bir gelişme olmamıştı.

İLKER AYCI'DAN ŞOK CEVAP...

Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner'in ısrarı üzerine Futbol Federasyonu 1. Başkan vekili Servet Yardımcı, aynı zamanda Futbol Federasyonu Denetleme Kurulu Başkanı olan THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı'yı aradı. Zonguldak halkının ve Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner'in talebini iletti. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, herkesi şoka uğratacak cevabı verdi. Aycı, "Talep yok. Zonguldakspor tek başına kurtarmaz. Şuan için öyle bir düşüncemiz yok" dedi. Bu cevapta Serkan Aycı'nın devletin hazırlattığı rapordan haberi olmadığı bir kez daha ortaya çıktı.(Umut ERSES)