Zonguldak’ın her yeri kaçak... Şehrin göbeğinde mantar gibi kaçak inşaat yapılıyor... Belediye Gazipaşa’da 70 yaşında kadının peşine düştü

YUMURTACIYA MI GÜCÜNÜZ YETİYOR?

Zonguldak Belediyesi şehrin dört bir tarafında devam eden kaçak inşaatları görmezden geliyor. Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, özellikle yandaş ve kendisine yakın isimlerin yaptığı kaçak inşaatlara yol verirken, şehir merkezindeki küçük esnafa adeta kan kusturuyor. İmara aykırı onlarca işe imza atan Zonguldak Belediyesi dün işi gücü bırakıp 70 yaşındaki yumurtacı bir kadının peşine düştü.

Medyada çıkan onlarca imar kirliliği haberine rağmen bu güne kadar tek bir  kaçak bina yıkımı yapmayan Zonguldak Belediyesi, Cumhuriyet Savcılığı’na yansıyan ihbar ve şikayetlere “Bu yıkımı yapacak iş makinemiz yok” cevabı veriyor.

Aynı Zonguldak Belediyesi dün üç zabıta ile 70 yaşındaki bir yumurtacı kadının peşine düştü. Gazipaşa Caddesinde yaşanan olaya vatandaşlar tepki gösterdi. “Gidin ilk önce kaçak inşaatları yıkın, sonra yumurta satan kadını kaldırın” diyerek zabıtalarla tartışan halk, “Biz bize verilen talimatları uyguluyoruz” cevabı aldı.