Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, 1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle belediye zabıta ekibiyle bir araya geldi. Kantarcı, vatandaşlarla barış içinde görev yapan zabıta ekibini kutladı.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, 1-7 Eylül Zabıta Haftası ve Zabıta Teşkilatının Kuruluşunun 195. Yıldönümü nedeniyle belediye zabıta ekibiyle bir araya geldi.  Zabıta Müdürü Mürsel Çoban ve diğer zabıta personeliyle bir süre sohbet edip çalışmalar ve sorunlar hakkında bilgi alan Başkan Kantarcı,  günün anısında bir de pasta kesti.

VATANDAŞLARIMIZIN HUZURU, SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İÇİN ÇALIŞIYORSUNUZ

Zabıta teşkilatının belediyelerin kamusal gücünü temsil ettiğini söyleyen Kantarcı,  “Bu gücün kullanımında hukuktan, yasa ve yönetmeliklerden asla vazgeçilemez.  Sizler vatandaşlarımızın, huzuru, sağlığı ve güvenliği için çalışıyorsunuz. Belediyemizin sorumluluk alanı içinde düzeni ve esenliği korumak için koyduğu kuralların uygulanmasını sağlamak gibi önemli bir göreviniz var. Çaycuma’mızın medeniyet seviyesine uygun, ciddi, gerektiği zaman gerektiği kadar kamu gücünü kullanarak vatandaşımızla barış içerisinde görev yapmanızdan son derece memnunum. Çaycuma sizin de katkılarınızla çok huzurlu bir yer oldu. Bu başarınızdan dolayı sizi kutluyor hepinize tek tek teşekkür ediyorum” diye konuştu.