ZONGULDAK BELEDİYESİ’NDE HEP AYNI FİLM!

OYUNCULAR DEĞİŞİYOR SENARYO HEP AYNI!


Zonguldak Tüketici Hakları Derneği Başkanı Ali Topaloğlu, Belediye Meclisi Toplantısı’nda halk otobüslerine yapılan zamları eleştirdi.

Sivil 2.75'ten 3.25 TL'ye, öğrenci ise 2.50 TL'den 3.00 TL'ye yükseltilme kararını alan Zonguldak Belediyesi’ni uyaran Başkan Topaloğlu, “Bu zam geri alınmalı eğer otobüs firması zarar ediyorsa belediye kendi alacaklarından fedakarlık etmeli, Vatandaşa zam yansıtılmamalıdır” dedi.

Topaloplu yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Belediye Meclisi Özel Halk Otobüslerine zam yapma kararı aldı. Bu Kararı alanlar sizlere Zonguldak Tüketicileri adına soruyoruz. Bu zammın gerekçesi ne?

Bu kararı alırken hiç vicdanınız sızlamadı mı?

Seçimlerde oyu yoksul vatandaştan alırsınız. Seçildikten sonra bir avuç çıkar guruplarının isteğini yerine getirirsiniz. Bu geçmişte de böyleydi bugün de böyle devam ediyor. Vatandaşın oyunda cebindeki parasını da alıyorsunuz.

Nerede muhalefet meclis üyeleri neden halkı aydınlatmıyorlar. Çünkü geçmişte de kendileri aynı şeyleri yapıyorlardı.

Ülkede işsizlik yoksulluk başını almış gitmişken okulların açılacağı bugünlerde böylesine bir zam en hafif deyimle vicdansızlıktır. Öğrenci sivil fiyatları arasında 25 Krş fark koyulmuş, Hiç fark koymasaydınız daha iyi olurdu. Hiç diğer illerde sivil öğrenci fiyatları arasında ne kadar fark var araştırdınız mı? Bu yaptığınız ayıptır. Ayıp Bu Öğrenciler bu kentin geleceğidir.

Zonguldak Belediyesini uyarıyoruz! Bu zam geri alınmalı eğer otobüs firması zarar ediyorsa belediye kendi alacaklarından fedakarlık etmeli, Vatandaşa zam yansıtılmamalıdır."