Zonguldak Gazeteciler cemiyeti (ZGC) geçtiğimiz 17 Haziran Cumartesi günü Zonguldak ile ilçe ve beldelerinde bulunan basın mensuplarına Alaborina Restaurant’ta bir iftar yemeği verdi.

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ile parti başkanlarının, özel tüzel kurum ve kuruluş başkanlarının, 100’ün üzerinde gazeteci olmak üzere yaklaşık 150 davetlinin katıldığı iftar; menüsündeki farklılık, deniz manzaralı mekan zenginliği ve güzel organizasyonuyla Zonguldak’ta şimdiye kadar düzenlenmiş en güzel iftar programlarından biri olarak tarihe geçti.

Yenilen yemek sonrası programı düzenleyen ZGC Başkanı derya Akbıyık basın mensuplarına hitaben bir konuşma yaparak ihale aşamasına gelen Basın Sitesi konusunda bilgi verdi. Daha sonra söz alan başkan Muharrem Akdemir de basın ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek yapacağı çalışmaları aktardı.

Parti çalışmaları nedeniyle programa katılamayan tüm Zonguldak milletvekilleri de birer telgraf çekerek gazetecilerin ramazan ayını ve iftarlarını kutladılar.

Program saat 22.00 sıralarında sona erdi. (Sermet AKSU)