Ereğli Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Zonguldak Emniyet Müdür Ahmet Metin Turanlı için zehir zemberek bir açıklama yaptı…
“YA İNTİHAR EDECEKTİM, YA ÖDÜRECEKTİM”
Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, sosyal medyada yaptığı paylaşım gündeme bomba gibi düştü. Son dönemde yaşadığı olumsuzluklar yüzünden bunaldığını ve yorulduğunu belirten Küçük, yaşadığı adaletsizliği dile getirmek için makamına çıktığı Emniyet Müdürü Turanlı’nın kötü tutumuna da isyan etti. Emniyet içerisinden yaşanan entrikalar nedeniyle böyle bir açıklama yapmak zorunda kaldığını dile getiren Küçük, Cumhurbaşkanına ithafen yazdığı açıklamada “Yazdıklarımın, kanuni sonuçlarını biliyorum. İnşallah vicdani ve hukuki olur.” dedi.
“YAPILANLAR GÖRMEZDEN GELİNDİ”
Son dönemde yeterli kadro olmadığı için personelin üzerinde artan iş yüküne vurgu yapan ancak yapılan işlerin görmezden gelindiğini ifade eden Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Küçük, kendisiyle uğraşanlar yüzünden Ereğli halkına verilen hizmetlerin aksadığını öne sürdü. Son derece baskı altında ve kötü bir ruh halinde olmasına rağmen işini aksatmamaya özen gösterdiğini dile getiren Küçük, “Artık ya bir kaç kişiyi öldürecektim, ya intihar edecektim ya da görevimden ayrılacaktım. İl Emniyet Müdürümüzü aradım, arif olanın anlayacağı şekilde sıkıntılarımı söyleyip, dayanacak gücümün kalmadığını belirttikten sonra izne ayrılmak istediğimi, sonrasında da emekli olacağımı söyledim. O kadar hazırmış ki benden kurtulmaya, ‘sen bilirsin’”dedi.
“TURANLI, KİBİRLİ VE ART NİYETLİ”
İzne ayrıldıktan sona Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’nın makamına gittiğini ancak art niyetli bir tavır ile karşılandığını söyleyen Küçük, “Zaten, kibirli olduğunu, benden kurtulmaya çalıştığını, Ereğli Emniyeti iyi çalışıyor dendiğinde rahatsız olduğunu biliyordum da ahde vefa, ekmek tuz hakkı hukuku için, büyüklerimin atadığı emniyet müdürüdür, yanlış yönlendiriliyordur diye yaklaşık bir hafta sonra tekrar makamına görüşmeye gittim. Tüm iyi niyetimle gittiğim makamında gördüğüm riyakarlık, aşırı basitlik karşısında midem bulansa da pişman değilim. İstedikleri sonuca ulaşmanın küçük zafer sarhoşluğu içerisinde incileri, sırçaları tek tek dökülüyordu, çirkindi, yazık.” dedi.
“MERTLİK BEKLEDİM”
Ereğli Emniyet Müdürlüğünün basında çıkan başarı haberlerinin Zonguldak Emniyet Müdürü Turanlı’yı rahatsız ettiğini belirten Küçük, “Emniyet müdürümüzün gösteremediği mertliği ben göstermeye karar verdim. Kendini beğenmiş kişiliğinin bir sonucu olarak, bitmek bilmeyen hırsıyla merkezin yaptığı operasyonları allaya pullaya basına servis ettiler. Narsist kişiliğin yansıması diğer kişilik problemleri daha iyi anlaşılsın diye anlatıyorum. Bir konu arz edecek oluyorum, telefonu açış şekli; ‘Hemen söyle, çabuk söyle, sen Oflu musun, eyalet müdürü müsün?” Kinaye laf söylemeler, benim bilgim var efelenmeleri, anlamadan dinlemeden ahkam kesmeler. Oysa o kadar basitti ki, tayinimi çıkaracaktın, hepsi bu, ben de senin bu durumunu algıladığım için sesimi çıkarmadan bekledim, mertlik yapmanı bekledim, ama yaptıklarınızı midem bir yerden sonra kaldırmadı” diye konuştu.
“NARSİZM, KİŞİLİK BOZUKLUĞUDUR”
“Riyakarlık günahtır. Narsizm, kişilik bozukluğudur. Hırs, gurur, kin, çekememezlik, kıskançlık, haset bunlar da kötü ahlaktır. İl Emniyet Müdürümüzün en çok komiğime giden 15 Temmuz palavralarına değinmeden geçemeyeceğim. Neymiş efendim, 15 Temmuz'da İstanbul'da istihbarat ve terörden sorumlu emniyet müdür yardımcısıymış, şöyle yapmış, böyle yapmış, bayağı bir kahramanlık yapmış.
“15 TEMMUZ’DA NE YAPTIN?”
Darbe teşebbüsü olduktan sonra hain değilsen devlet için millet için mücadele edeceksin tabi, sen istihbaratçısın ya, öncesinde ne yaptın. 15 Temmuz'da gün boyu ne yaptın? 14 Temmuz'da ne yaptın? Zaten Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla halk sokağa çıkmış, Ankara'da bir asker gidip MİT'e bilgi vermiş, Amerikan uşakları paniğe kapılmış, hain darbe teşebbüsünün saatini öne çekmişler, sen de bi zahmet adli soruşturmayı yürütüver. CIA'nin beşinci kol faaliyeti FETÖCÜ darbeyi bilgi verebildin mi, buna cevap ver, kocaman bir yok. Hain darbe teşebbüsü adım adım gelmiş, sokaktaki vatandaşın haberi var, senin yok.” dedi.