Zonguldaklı öğrenciler, elemelerine 49 ilden 465 okulun katıldığı fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması’nda, 31 finalist okul arasına ismini yazdırdı. Erdemir Güzel Sanatlar Lisesi, 22 Nisan’daki dev finalde İstanbul’da sahne alacak.

 

Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlerin, profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğindeki End Productions tarafından, fizy sponsorluğunda gerçekleşen fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması’nın finalistleri belli oldu.

 

Pressrelease’nin haberine göre İstanbul, Ankara ve İzmir’de yapılan elemelerde 49 ilden 465 okul sahne almış ve büyük finale kalmak için kıyasıya yarışmışlardı. İsmini 31 finalist okulun arasına yazdıran Erdemir Güzel Sanatlar Lisesi, yüzlerce okul arasından seçilerek büyük bir başarıya imza attı.

 

Ankara elemelerinde Ümit Tokcan & İsmail Altunsaray’dan ‘’Üryan Geldim’’ şarkısını seslendiren Zonguldaklı öğrenciler, ön jüri tarafından değerlendirilerek 22 Nisan’daki finalde, büyük ödülleri kazanmak için tekrar sahne alacak. İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde, dev isimlerden oluşan jüri karşısına çıkacak olan öğrenciler, büyük ödüller için iddialı.

 

ZONGULDAKLI LİSELİLERİ DEV FİNALDE MUHTEŞEM JÜRİ BEKLİYOR

 

Yarışmanın kurucusu Serhat Hacıpaşalıoğlu’nun başkanlığını yapacağı, toplam 6

kategoride ilk üçe girenlere muhteşem ödüllerin dağıtılacağı final jürisinde, birbirinden ünlü konuklar ve gazeteciler yer alıyor. Martha Wash, İskender Paydaş, Turhan Yükseler, Samsun Demir, Fuat Güner, Ayça Varlıer, Tarkan Gözübüyük, Harun Tekin, Yeşim Salkım, Olcayto Ahmet Tuğsuz, Ogün Sanlısoy, Figen Çakmak, Seyyal Taner, Meltem Taşkıran, Edis gibi müzik dünyasının ünlü isimlerine, Ömür Gedik, Mehmet Coşkundeniz, Mehmet Çalışkan, İlker Gezici, Sebla Koçan, Nazlı Mengi, Selay Sarı, Meltem Fıratlı, Ceren Çıplak, Uygar Taylan, Suat Kavukluoğlu, İpek Koşan, Çağlan Tekil, Elif Aktuğ gibi Türkiye’nin en önemli gazeteci ve televizyoncuları eşlik edecek.

 

Serhat Hacıpaşalıoğlu Dünyaca Ünlü Sanatçıyı Türkiye’ye Getiriyor

 

Yarışmanın aralıksız 20 yıldır yapımcılığını yürüten ve Türkiye’nin dünya müzik piyasasındaki temsilcilerinden Serhat Hacıpaşalıoğlu, dünyaca ünlü bir sanatçıyı liselilerle buluşturacak.. Amerika’nın, pop, R&B ve dans müziğindeki kült sanatçılarından, ‘’It’s Raining Men’’ şarkısıyla hafızalara kazınan Martha Wash, jürinin onur konuğu olarak Türkiye’ye geliyor. Gecede ‘’Legend of Pop’’ ödülünün verileceği sanatçı, jüri üyeliğinin yanı sıra törende iki şarkısıyla sahne de alacak.

 

Büyük Finalde 34 Okul Yarışacak

 

Elemeleri geçip finale kalma başarısı gösteren 31 okulun öğrencileri 22 Nisan’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde, dev jürinin önüne çıkarak bütün hünerlerini ortaya koyacak. Ön jüri tarafından yapılan değerlendirmede finalist olan 31 okula fizy platformundan yapılan herkese açık oylamada en çok oyu alan 3 okul daha eklenecek. Toplam 34 okulun yarışacağı günde finalin ve ödül töreninin sürprizleri ise yarışmaya ayrı bir renk katacak.