MİMAR SİNAN'IN KEMİKLERİNİ SIZLATIYORLAR! 

Zonguldak'ta geçmiş yıllardan beri devam eden çarpık yapılaşma yola taştı. Yolun daralmasıyla zorluk yaşayan vatandaş, halkın oyuyla seçilen belediye meclisinin, yol işgaline göz yummamasını istedi.  

Bu fotoğraf Ontemmuz mahallesi Mimar Sinan sokak üzerinde çekildi. Bir süre önce inşaatı biten apartman, yolu daralttığı için, trafiği zora sokuyor. Benzer görüntüler, önceki belediye meclis imzasıyla Kadırga yokuşu, Tepebaşı mahallesi ve şehrin bir çok noktasında da göze çarpıyor. 

Binanın yolu işgal etmesi yüzünden iki aracın yan yana geçemediğini ve trafikte aksamalar meydana geldiğini belirten sürücüler, Mimar Sinan'ın kemiklerini sızlatan bu anlayışın Zonguldak'ta artık son bulmasını istedi.

Vatandaşlar, yaşadıkları sıkıntıyı şu sözlerle dile getirdi:
"Yolun kenarında parklanma var. Bina da yola sıfır hatta yola girmiş durumda. Haliyle bir araç zor geçiyor. Kamyon gibi büyük araçların geçmesi çok zor. Allah korusun bir yangında bir afette itfaiye araçları için de sıkıntı olacak. Zamanında belediye meclisi böyle inşaatlara onay vermese bu rezalet yaşanmazdı. Geçmişte yapılan hatalar halen devam ediyor. Yazıktır günahtır" 
 (Halkın Sesi)