Saadet Partisi 1.sıra milletvekili adayı Burak Erol, seçim çalışmaları kapsamında dün Çaycuma İlçesini ve Dereköseler köyünü ziyaret ederek projelerinden bahsetti.

Milletvekili adayı Burak Erol, Zonguldak’ın yüzde elli altısının orman arazisi olduğunu söyleyerek,‘’Zonguldak’ın yüzde elli altısı orman arazisi. Buralara küçük küçük kalem ya da mobilya fabrikaları kurulabilir. Ya da Ereğli’de saç üretiliyor. Neden buraya beyaz eşya fabrikaları kurulmasın ”dedi.

Saadet Partisi 1.sıra miletvekili adayı Burak Erol, önlerinde bir seçim olduğunu söyleyerek, ‘’Önümüzde bir seçim var. Çocuklarımızın ve bizlerin geleceği için çok önemli. Artık bu düzeni değiştirmenin zamanı geldi. Emeklinin ve işçinin durumu ortada. Kimse aldığı maaşla geçinemiyor. Biliyorsunuz ki Zonguldak’ın yüzde elli altısı orman arazisi. Buralara küçük küçük kalem ya da mobilya fabrikaları kurulabilir. Ya da Ereğli’de saç üretiliyor. Neden buraya beyaz eşya fabrikaları kurulmasın. Bizler sizleri düşünüyoruz. Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçim pusulası ayrı. Baraj derdi yok. Bizlere milletvekilliği konusunda destek verin bizlerde meclis’te sizin sesiniz olalım’’dedi.

Emre Can BAYRAM