Zonguldak Kömürspor tribün amigoları Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret etti. Tribün liderleri ve Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir Zonguldakspor ürünlerinin lisanslı olarak satılacağı konteynır hakkında görüş alışverişinde bulundular.
Gerçekleşen ziyarette Zonguldak Kömürspor tribün liderleri Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e Zonguldak Kömürspor forması hediye etti. Ziyarette Zonguldak Kömürspor ürünlerinin lisanslı olarak satılacağı konteynır hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Zonguldak Kömürspor’un lisanslı ürünlerinin satılacağı konteynır konusunda ortada yanlış anlaşılma olduğunu belirten Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir her şeyin kanunen yapılması gerektiğini belirtti. Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner’in konteynırı yakacağım dereye atacağım laflarını olayın heyecanı ile söylediğini ifade eden Akdemir; “Konteynır konusunda ortada bir yanlış anlaşılma var. Bizler yasal boyutunca olması gereken her şeyi kanun, tüzük, yönetmelik bize neyi emretmişse biz onu uygulamaya çalışırız. Kaldı ki onu yapmaz veya uygulamaz iseniz büyük sıkıntılar çekiyorsunuz. Bizlerde bir konuyu yerine getirirken en ince noktalarına kadar değerlendirmek istiyoruz ki böylede olmak zorunda. Kulüp başkanımız bana daha önce konuyu anlatmıştı bende kendisine acele etmemesini söyledim ve konteynırın nereye konulması gerektiğini görüştük. Bende şuan konteynırın koyulduğu yeri gösterdim. Ben Zonguldakspor’u çok seviyorum 6 yaşından beri maçlara gider orada su satan birisiyim. Kaybettiğimiz maçlarda kendimi tutamıyorum ve duygulanıyorum. Ama bu konu farklı bir şey. Bir konunun yasal boyutunun yerine gelmesi için prosedürler var. Bunu ben buraya koydum diye bir şey yok. O zaman herkes bir yere bir şey koyar. Böyle olmaz. Bu konunun da meclisten geçmesi lazım tahsis belgesi almak gerek ve yeri tahsis etmem gerek. Kendisini bunu anlattım ama oda heyecanlı davranarak yakacağım ve atacağım dedi. Atacam yakacamla bu işler olmaz sabırlı olmak lazım. Kaldı ki 10 gün sonra bu iş halledilecek. Ne sen sıkıntı çekeceksin nede ben sıkıntı çekeceğim. Çünkü belediye sana burayı kanunen tahsis edecek. Ben tahsis etmediğim sürece herkes şikayet edecek” dedi.
Sosyal medya üzerinde bilgi kirliği oluştuğu için yanlış anlaşılmalar ortaya çıktığını söyleyen tribün liderlerinden Zeki Beybeyoğlu; “ Sosyal medyada takım ile alakası olmayan kişiler yazı yazıyor ve bilgi kirliliği oluşturuyor. Biz ne Süleyman Başkanımız hakkında nede Muharrem Başkanımız hakkında yazı yazmadık. Bu olay tamamen sosyal medya kirliliği ile bu boyuta geldi” dedi.