İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yavuz Erkmen:

‘Zonguldak’ta birinci parti olacağız’

Zonguldak eski Valisi ve İYİ Parti’nin Başkan Yardımcısı Yavuz Erkmen, Halkın Sesi’ne yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde bağımsız kuruluşların yaptığı anketlere göre oy oranlarının yüzde 22’yi bulduğunu belirterek, “Türkiye’de yüzde 30 suskun seçmen var. Seçimin sonucunu suskunlar tayin edecek. Zonguldak’ta bütün teşkilatlarımızı kurduk. Kısa zamanda Genel Başkanımızın katılımıyla İl Başkanlığı binamızın açılışını yapacağız. Tüm Belediyeleri kazanmaya talibiz ve Zonguldak’ta birinci parti olacağız” dedi.

“50+1’E DEĞİL, TÜRKİYENİN YÜZDE YÜZÜNE TALİBİZ”

Halkın Sesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Cevdet Akgün’ü ziyaret eden İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yavuz Erkmen, kısa zamanda halkın teveccühünü kazanan İYİ Partinin hiçbir partinin devamı olmadığını, herkesin kendi gömleğiyle geldiği bir oluşum olduğunu belirterek, “Hedefimiz yüzde 50+1 değil, Türkiye’nin yüzde yüzünü kucaklamaktır. Meral Akşener her gittiği yerde büyük ilgi ve coşkuyla karşılanıyor. Buda onun halktaki karşılığını gösteriyor” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin iyi idare edilmediğini, Afrin operasyonunda Türk milletinin ordusunun arkasında olduğunu dile getiren Yavuz Erkmen, “Bundan 7-8 yıl önce Suriye diye bir problemimiz yoktu. Bu sorunu yaratan hükümetin kendisidir. Zaten Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş da Suriye politikasında Hükümetin başarısız olduğunu söyleyerek tarihi bir itirafta bulunmuştur” şeklinde konuşurken, İktidarın Büyükşehir politikasının ise vatandaşı değil, kendi siyasi menfaatlerinin ürünü olduğunu ifade etti. Erkmen, İktidarın vatandaşı yok sayarak seçimlerden sonra Beldeleri kapatacağına dikkat çekti.