Karikatürcüler Derneği ve Türkiye Barolar Birliği’nin işbirliği ile gerçekleştirilen Uluslararası “Adalet” konulu Karikatür sergisi Zonguldak Barosu tarafından Zonguldaklı sanatseverlerle buluştu.

Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) açılışı yapılan sergiye Zonguldak Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, Zonguldak Baro Başkanı Kerem Ertem, savcılar ve avukatlar katıldı. Açılışta konuşan Zonguldak Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, “Türkiye Barolar Birliği’nin yaptığı bir yarışma sonucu ortaya konan eserleri topluca görme imkanı bulduk. Zonguldak’ta da böyle güzel bir kültürel etkinliği meydana getirilmesinde katkılarından dolayı baro başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi. Açılış sonrası konuşma yapan Zonguldak Baro Başkanı Kerem Ertem şunları söyledi:

"Bu çalışma meclisin avukatlar günü için düzenlenmiş bir çalışma. Zonguldak’ta da ilk kez gerçekleşiyor. Buna benzer sergileri de bundan sonra Zonguldak Barosu tarafından göreceksiniz. Meslektaşlarımızın eserlerinden tutunda hukuk adalet temalı birçok eseri sizlerle buluşturacağız. Bu temayı bizler özellikle Zonguldak’a istedik. Onlarda bizleri kırmadılar çok teşekkür ederim.”

Serginin 26 Nisan Cumartesi akşamına kadar açık kalacağı bildirildi.