Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası "Eğitim Günleri" kapsamında planlanan "İşyerinde Davranış ve Protokol Kuralları" eğitimi  05.06.2018 tarihinde ZTSO Eğitim Salonunda  gerçekleşti.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası personeli ve üyelerinin katılım sağladığı eğitim programında çeşitli oyunlar eşliğinde Protokolün Önemi ve Tarihteki Yeri, Protokolün Temel İlkeleri, Makamda Davranış Kuralları, Konuşma ve Dinleme Protokolü,Tanışma,Karşılama ve Uğurlama,Hitap, Selamlaşma, Tokalaşma, Araç Protokolü, Resmi Davet ve Yemekler, Giyim Kuşam ve Kadın-Erkek İlişkilerinde Önde Gelme konuları anlatıldı.

Eğitim programı ilgili bilgi veren Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir" Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu sene planladığımız eğitimlerin ikincisini de üyelerimizin ve personelimizin katılımı ile gerçekleştirdik. Oldukça verimli geçen eğitim sonunda hem personelimiz hem de üyelerimiz kendilerini geliştirme fırsatı buldular. Planladığımız eğitimler Kasım Ayına kadar devam edecek.  Bu eğitimler sırası ile Takım Çalışması(04 Temmuz 2018 Çarşamba), Çalışma Hayatında Müşteri İlişkileri Yönetimi (01 Ağustos 2018 Çarşamba), Yaratıcı Düşünme ve Yeni Fikirler(13 Eylül 2018 Perşembe), Farkındalık Odaklı Stres Yönetimi (15 Kasım 2018) şeklinde gerçekleşecek. Tüm üyelerimizi bundan sonraki eğitimlere de bekliyoruz" dedi.