Karaelmas Gazeteciler Derneğinde Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner basın muhabirleriyle basın toplantısı düzenleyerek gerekli açıklamaları yaptı. Ancak şimdi bize düşen önemli görevler bulunuyor.

Önceliğimiz artık siyasi yazı olmamalı. Artık ‘Her şey Zonguldakspor için’  görüşünde birleşip bir hafta içinde gerekli 250 bin lirayı bulmalıyız, kaynaklara seslenmeliyiz.

Zonguldakspor yıllar sonra önce üçüncü lige çıktı. Şu an ise 270 dakikalık bir hedef ile ikinci lige çıkma umudumuz bulunuyor.

İstanbulspor maçına kadar futbolcuların prim, transfer taksiti kalmamalı İstanbulspor’u eleme primi mutlaka açıklanmalıdır. Ayrıca şampiyon olma primi apayrı ele alınmalıdır. Sayın Başkan Süleyman Caner her ne kadar ‘250-300 bin lira yeter’ dese de bence ikiyle çarpmak lazımdır.

İstanbulspor maçına çıkana kadar 250 bin lira yeter de bana göre yetmez, çünkü rakibimiz final maçında Darıca çıkacak. Darıca maçının primini halletmek kolay olur. Hele İstanbulspor’u bir geçelim inşallah.

Ben kendi namıma bugün gazeteci olarak karınca kararınca bir meblağ vereceğim. Ben İstanbul maçına kadar köşemde sadece spor yazacağım. Kim yardım ederse baş tacı yaparız. Kim imkanı olduğu halde yardımcı olmaz ise rezil rüsva ederiz.

Bakınız, başka Zonguldakspor yok.

Mevcut milletvekilleri siz Patagonya milletvekili değilsiniz. Siz emeğin Başkenti Zonguldak milletvekilisiniz. Siz kentin tek nefes borusu Kırmızı-Lacivert renklere bugün yardım etmeyecek de mezarda mı yardım edeceksiniz?

2015 seçimleri öncesinde siyasi parti listelerinin ilk üç sırasında yer alan milletvekili adayları sizi heyecanla bekliyoruz. Milyon dolar harcama yaparak milletvekili maaşına talim etmeyeceksiniz sanıyorum. 15-20 bin lira sizin dişinizin kovuğuna yetmez. Zonguldak milletvekili olun, Zonguldak.

Ayrıca Erdemir, Eren, Çates, Çanakçı, Yurtbay, Emko, Cilas biraz da kentin temel meselesine sahip çıkın. Biriniz dahi 250 bin lirayı verecek güçtesiniz. Ulusal medyaya ayırdığınız reklam gideriniz kadar Zonguldakspor sizi bağlamıyorsa bundan sonrası tufan olur. Her birinizin kapısına 10 biner kişi ile çıkarma yapılır. Şimdiden yol yakınken yardımı esirgemeyin yoksa özel helikopterleri hazırlayın.

Allah aşkına Karabük kim oluyor da bizim tek gelirimiz otoparkı kapatmaya karar verebiliyor. TTK Genel Müdürlüğü, Zonguldak Belediye Başkanlığı gerekli müdahaleyi gecikmeden yapsın. Bürokrasi acaba Zonguldak düşmanlığı mı yapıyor?

TTK Limanında Çağ Çelik adeta ‘Liman benim’ diye avazı çıktığı kadar bağırıyor. Ceza yazan yok. Adamlar eşkıya gibi limanda özel liman yapmışlar, kimse dokunamıyor. Zonguldak milletvekillerine gür sesle şunu söylüyorum:

‘Bizi Karabük’e bağlayın, yeter artık’