ZONGULDAKSPOR’A ÇAKAN ELİ DEĞDİ!

ZONGULDAKSPOR bir kurtarıcı arıyordu. Bence aranan kan bulundu. Zeki ÇAKAN bütün tecrübesiyle kendine güveniyle açık çağrı yaptı. ‘ 5 MİLLETVEKİLİ BULUŞALIM NE GEREKİYORSA YAPALIM’ 7 Haziran genel seçimleri döneminde bir defa dahi bir araya gelemediğimiz sayın bakan ile ZONGULDAKSPOR kulübünde bir araya gelmemiz çok olumlu oldu.

Zeki ÇAKAN tecrübeli bir siyaset adamı olarak benim geçen dönem yaptığım eleştirileri bir cümle ile hatırlatıp üzerinde fazla durmadan yeni sayfa açtı. Sayın Zeki ÇAKAN Zonguldak adına gerçekten önemli bir şanstır. Bakın benimle isterse görüşmezdi. Kasaba politikacıları böyle yapardı. Ancak; Siyaset adamları böyle yapmazlar. Siyaset adamı ile politikacı arasındaki fark işte budur.

Ben kendi adıma değil Zonguldak adına çok umutluyum. Bakın kendine öylesine özgüveni bulunuyor ki diğer partilerin dört milletvekiline açık çağrı yaptı. BİR ARAYA GELELİM, MESELELERİ ÇÖZELİM yaklaşımında bulundu.

ZONGULDAKSPOR bence ilk adım olacaktır. Bunun diğer tarafları da bulunacaktır.

ZENGİNİN GÖNLÜ OLANA KADAR FAKİRİN CANI ÇIKAR misali ZONGULDAKSPOR adına Sayın Bakan’a tam bir soru soracaktım. Bir baktım daha kuvvetli bir öneri getirdi. 5 Milletvekili ne yapabiliriz, iş adamlarımızı şöyle bir iki gün ziyaret edelim maddi gelir sağlayalım. Benim sorum cevap bulunca ‘Bakanım benim soru sormama gerek kalmadı. Siz daha önemli bir açıklama yaptınız’ karşılığını verdim.

Geçen dönem yönetimde bulunan 100 milyon yardım eden Deha EMRAL bu dönem sayın bakan hatırına biraz daha fazla yardım sözü vermiş.

Ertuğrul EMRAL ’in oğlu Deha EMRAL babasının başkanlık yaptığı güzide kulübe yardım ederek bana göre manevi bir lezzet alıyor.

Kemal KÖKSAL stadyumunun yapılaması için spor bakanı Çağatay KILIÇ ile bizzat görüşeceğini dile getiren Zeki ÇAKAN Zonguldak adına çok büyük sıçrama tahtası olan ZONGULDAKSPOR meselesini kökünden çözerek Kenti yeniden şahlandırmak yolunda köklü hamleler yapıyor.

İktidar partisi milletvekilleri ön alacağına Zeki ÇAKAN ön alıyor. Yaptığı hamlenin seçim öncesi bir çıkar için yapmayan Zeki ÇAKAN bu hamlenin bir borç olduğunu dile getirdi.

ZONGULDAKSPOR ’a ÇAKAN eli değmesi göreceğiz büyük bir yaşanmasını sağlayacaktır.

VARDIR SENİN RENGİNDE ŞEHİT MADENCİ KANI, BAŞARILI OL Kİ SÜRSÜN MADENCİNİN ŞEREFİ ŞANI