Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Beldesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Gülüç Vesile Dikmen İlkokulu’nda kutlama töreni düzenlendi. Törene Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve eşi Işıl Demirtaş, Gülüç Polis Karakolu Amiri Başkomiser Cumali Haşimoğlu, mahalle muhtarları ve kalabalık halk topluluğu katıldı.
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş okullarda düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeler verip bayramlarını kutladı. Çocuklara her zaman birlik ve beraberlikten ayrılmamalarını tavsiye eden Demirtaş, birbirlerini sevmelerini istedi.
Demirtaş konuşmasında şu sözlere yer verdi; “Bugün ulusal Egemenliğimizi tüm dünyaya haykırdığımız ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği önemli bir gün yaşıyoruz. Öncelikle böylesine coşkulu bir bayram programı hazırladıkları için başta okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizi, gösteriler yapıp, şiir okuyan öğrencilerimizi kutluyorum. Buradaki çocuklarımızın her biri gelecekte ülkemizin çeşitli kademelerinde görevler alıp yöneticilik yapacaklar. Benim onlardan en büyük isteğim asla birlik ve beraberlikten ayrılmaları, birbirlerini her zaman sevmeleridir. Kin ve nefretten uzak durup birbirlerini her daim kucaklamalarıdır. Ben tüm çocuklarımıza yaşamları boyunca başarılar diliyorum. Bütün çocuklarımızın 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramlarını canı gönülden kutluyorum” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından öğrenciler tören alanında çeşitli gösteriler yaptı.