Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde bir şahsın evinden televizyon, cep telefonu, monitör, bilgisayar kasası ve park halindeki otomobili çalan hırsız yakalandı.

Alınan bilgiye göre, 16.03.2021 tarihinde Çaycuma İlçesi Karamusa Köyü Tokiler bölgesinde ikamet eden N.A isimli şahsın evinden televizyon, cep telefonu, monitör, bilgisayar kasası ile evde bulunan araç anahtarını alarak evinin önünde park halinde bulunan 34 ** *** plakalı otomobilin çalındı.

Olayı ile ilgili Zonguldak İl Jandarma Komutanlığınca yapılan detaylı araştırma ve çalışmalar sonucunda söz konusu araç 20.03.2021 günü dört tekeri sökülmüş ve terk edilmiş bir vaziyette Çaycuma İlçesi Saltukova Beldesi Coburlar Köyünde bulundu.

Olayın şüphelisi olduğu tespit edilen C.B. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan çalışmaların devamında şüpheli şahsın evden çalmış olduğu elektronik eşyaları ikinci el eşya satın alan bir işyerine sattığı tespit edilmiş olup söz konusu malzemeler muhafaza altına alındı.

Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte şüpheli C.B isimli şahıs adli makamlara sevk edildi.