Ereğli’de alkollü bir kadın polise zor anlar yaşattı. Kendisini sakinleştirmeye çalışanlara tepki gösteren kadının kendisini atma girişimi polisler ve gazeteciler tarafından önlendi. 
Olay, gece saat 01.00 sıralarında Süleymanlar Mahallesi Cehennemağzı Mağaraları mevkisinde yaşandı. Yol kenarında bir kişinin yerde hareketsiz yattığına yönelik '155 Polis İmdat’a gelen ihbar üzerine polis ekipleri verilen adrese gitti. Kendisini sakinleştirmeye ve yola çıkmasını engellemeye çalışan polislere tepki gösteren 26 yaşındaki Ş.D., kendisini rahat bırakmalarını istedi. Kendisini görüntüleyen gazetecilere önce telefon fırlatıp hakaretler yağdıran alkollü kadın bir süre sonra poz vermeye başladı. Gazetecilere “Poz vereyim mi Hülya Avşar gibi?” şeklinde konuşan Ş.D., kendisinin daha önce alkollü iken çekilen görüntülerinin internette yayınlandığını babasının gördüğünü belirterek, “Bende 7 yıl evli kaldım. 3 yıl oldu boşanalı. Ben çok pişmanım Allah görüyor” dedi. Ş.D. gazetecilerin “Neden bu kadar içtin?” sorusunu ise, “Burası sizi ilgilendirmiyor” diyerek yanıt verdi.
Ağlamaya başlayan Ş.D., yol kenarındaki dereye atlamak isteyin kendisini gazeteciler ve polisler kurtardı.
Olay yerine gelen 112 sağlık görevlilerinin kendisini hastaneye götürme ve tedavi etme talebini geri çeviren Ş.D., tedaviyi kabul etmediğine dair imza verdi.
Ş.D.’nin tedaviyi kabul etmemesi üzerine polis ve 112 ambulansı olay yerinden ayrıldı.