Boşandığı ikinci eşini öldürüp kayıp kayıp başvurusu yapan maden işçisi Murat B(41) ile annesi, ilk eşi ve kızları adliyeye getirilşti. Mahkeme kararını verdi ve suçunu itiraf eden Murat B. tutuklanırken, diğer 4 kişi serbest bırakıldı...

Alınan bilgiye göre Madenci Murat B, 7 Ağustos 2018 tarihinde Karaelmas Polis Merkezine başvurarak yakın zamanda boşandığı ikinci eşi 40 yaşındaki Dudu Çeştepe'nin 3 Ağustosta "Ankara'ya gidiyorum" diyerek evden ayrıldığını ve kendisinden haber alamadığını ileri sürerek kayıp başvurusunda bulundu.

Bunun üzerine kadının cinayete kurban gitmiş olma ihtimalini değerlendiren ekipler, vahşeti ortaya koydu. Kayıp başvurusunda bulunan Murat B’nin, Gökçebey - Yenice arasındaki Kabalaklı köyü mevkiindeki ormanlık alana götürdüğü Durdu Çeştepe’yi, kendisinin aldattığı iddiasıyla bıçaklayarak öldürdüğü tespit edildi.

SORUŞTURMA DERİNLEŞTİRİLDİ

Bu arada 8 aydır sürdürülen soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri, öldürdüğü ikinci eşi için kayıp başvurusunda bulunan katil zanlısı koca Murat B. ile Murat B.'nin annesi Y.B. (68), ilk eşi H.V.(40) ve kızları G.B(19) ve T.B.(22) de gözaltına aldı.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı. Şahısların sorgusu sürüyor.

Bu arada ormanlık alanda yapılan incelemede bulunan kadına ait kafatası ve kemiklerin, DNA testi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.