Zonguldak’ta bir otomobil, önünde ilerleyen otomobile çarpıp ardından refüje çıktı. Kontrolden çıkan otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan yayaların da arasına daldı. Meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kozlu ilçesi girişindeki kavşakta Berkay C.G. idaresindeki 67 DT 916 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine, önünde seyir eden Döndü A.’nın kullandığı 67 DD 368 plakalı otomobile arkadan çarptı. Berkay C.G. idaresindeki otomobil çarpmanın etkisiyle önce refüje çıktı, ardından yolun karşısına geçmeye çalışan yayaların arasına daldı. Otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Ezgi I., Ayten I., Ayfer Y., Rakiye Y. ve Naile Y.’ye çarptı. Kazada 67 DT 916 plakalı otomobilde bulunan Sebahat A. da yaralandı. UMKE ve 112 ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek yaralılara müdahale etti. Yaralılardan Naile Y. ve Ayfer Y. ambulanslarla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Diğer yaralılar Ezgi I., Ayten I., Rakiye Y. ve Sebahat A. 112 ambulanslarıyla BEÜ Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken, her iki otomobilin sürücüsü Kozlu Polis Merkezi Amirliği’ne getirildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. Yaralıların ise kaldırıldıkları hastanelerde tedavileri sürüyor.