Şehrin bir çok yerinde MOBESE kameraları çalışmıyor… Cinayet işlenen Karadeniz Apartmanı sakinleri tedirgin… 

Katil aramızda… 

Kadırga rampasında 24 Şubat’ta meydana gelen korkunç cinayette 22 yaşındaki Necla Sağlam'ın boğazını keserek kayıplara karışan katil ya da katiller hala bulunamadı... Cinayetin üzerinden 13 gün geçmesine rağmen olayın üzerindeki sır perdesi hala aydınlanmadı. Sır perdesini çözmek için Ankara’dan gelen ve aralarından dedektif polislerin de olduğu 6 kişilik ekip de sonuca ulaşamadı… 

KARADENİZ APARTMANI TEDİRGİN 

Öte yandan Necla Sağlam’ın boğazının kesilerek katledildiği Karadeniz Apartmanı’nda yaşayanlar tedirgin. Katilin hala bulunmamış olması nedeniyle geceleri huzursuz olduklarını söyleyen apartman sakinleri binaya güvenlik kamerası yerleştirilmesini istiyor. Öte yandan son zamanlarda ardı ardına yaşanan ve 9 kişinin ölümüyle sonuçlanan cinayetler şehirdeki güvenlik zafiyetini de gündeme getirdi. Madenci Anıtı dahil şehrin bazı bölgelerinde MOBESE kameralarını çalışmadığı belirtiliyor. Zonguldak Emniyet Müdürlüğü’nden konuyla ilgili açıklama bekleniyor.    

PARMAK İZLERİ GÖZALTINA ALINAN 3 KİŞİDEN BİRİNE AİT… 

Cinayetle ilgili olarak soruşturmanın selameti açısından ser verip sır vermeyen polis araştırmalarını derinleştiriyor. Ankara’dan gelen 6 kişilik özel ekip cinayetin işlendiği evde incelemelerini tamamladı. Üst düzey yetkililerden edinilen bilgiye göre evde bulunan parmak izleri cinayetin ardından gözaltına alınan 3 kişiden birisine ait. Ancak katilin, cinayeti işlediğine dair kesin belge olmadığı için polis delilleri güçlendirmek için her detayı mercek altına alıyor.