Kumtarla köyünde kına dönüşü otomobille evine giden baba, oğlu ve amcaya pusu kuruldu. 3 kişi hayatını kaybetti 1 kişi ağır yaralandı. 

 Olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. Kına dönüşü evlerine dönen Şeref Akyüz (39), oğlu Uğur Akyüz (16), kardeşi Soner Akyüz (35) kına sonrası yanlarına komşuları Tolga Köse’yi (19) de yanlarına aldı. 

Mahallenin dar yollarından geçerken 4 kişi, Erdem A. tarafından kurulan pusu sonucu mermilerin hedefi oldu. Silah sesleri duyan vatandaşlar Jandarma ve 112 Acil Ekiplerine haber verdi. Ağır yaralanan Şeref Akyüz olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Akyüz'ün vücudunda 20'ye yakın kurşun yarası olduğu öğrenildi. 

Akyüz'ün 16 yaşındaki oğlu Uğur Akyüz ise kaldırıldığı BEÜ Tıp Fakültesi hastanesinde hayatını kaybetti. 35 yaşındaki amca Soner Akyüz' de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aynı araçta bulunan 19 yaşındaki komşu Tolga Köse Atatürk Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındı. Yaklaşık 2 saat süren ameliyatın ardından BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen Köse'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

Olayın şüphelisi olarak ilk olarak Erdem Akyüz’ü gözaltına alan Jandarma daha sonra ağabeyleri Şaban, Tayfun, Nihat ve babaları Şakir Akyüz ile annesi gözaltına aldı. Silahlı saldırı sonrası yeni bir olay yaşanmasını istemeyen Jandarma köyden ayrılmıyor.