Dün gece yarısı Muslu beldesinde yeni bir provakasyon girişimi daha meydana geldi. Akşam saatlerinde Muslu’da seçim çalışmalarını yürüten CHP üyesi gençlerin aracının önü; AKP üyesi bir grup tarafından kesilerek sözlü ve fiziki olarak saldırıya uğradı. Olaylarının bugün ve yarın da devam etmesi bekleniyor.

Pravakosyon için yol kesme anı saniye saniye görüntülendi. Bir vatandaşın aracının dikiz aynasını da kıran gurup bununla da yetinmeyip oğlunun yanında babasına saldırdıkları iddia edildi.Saldırıya maruz kalan vatandaşın sabah saatlerinde Jandarmaya giderek saldırganlardan şikayetçi olacağı öğrenildi.

Son dönemde adı skandallar ile anılmaya başlayan Muslu AKP Belediye Başkan adayı Murat Kabuk, dün de CHP Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman’ın miting yaptığı alana AKP araç konvoyları ile giriş yapmak istemiş ancak jandarma ekipleri tarafından engellenmişti.

AKP Adayı Murat Kabuk’un bu hırçın tavrı seçmeni gerdiği gibi beldedeki toplumsal barışa yaralar açıyor. 

AKP İl Başkanı Zeki Tosun’un son yaşanan yol kesme olayının ardından nasıl bir tavır sergileyeceği kamuoyu tarafından merak edilmekte?