Zonguldak'ta bir evde anne oğul ile gencin sevgilisi olduğu belirtilen bir kadın başlarından vurularak öldürülmüş halde bulunması ardından olayın ayrıntıları netleşiyor.

Dünden beri aranan ve bugün sabah saatlerinde polise teslim olan eski sevgili Hasan K. 3 kişiyi kendisinin öldürdüğünü itiraf etti.

Burak Demirtürk ile Safiye Geyik’in aralarında ilişki olduğundan şüphelendiğini söyleyen Hasan K., polisteki ifadesi kan dondurdu. Hasan K. İfadesinde sordukları sorulara tereddütlü cevaplar veren Demirtürk ve Geyik ateş açtığını söyleyerek, “Safiye eşinden yeni boşandığı için evlenebilmemiz için yasal süreyi bekliyordum. Safiye'yi Bursa'dan alarak Zonguldak'a getirdim. Bir akrabamızın evinde kalacaktık ama Safiye istemedi. Bunun üzerine arkadaşım olan Burak'ın evine gittik. Gece orada kaldık. Sabah kafamdaki bazı şüphelendiğim konuları ikisine sordum. Sorduğum sorulara tereddüt ile cevaplayınca sinirlendim. O sıra yanımda getirdiğim silah ile önce Safiye'ye, ardından Burak'a, en son da annesine ateş ettim. Gururuma yediremedim, beni aldattılar. Beni kandırdılar" dediği öğrenildi.

Hasan K.'nın olaydan sonra kiraladığı araçla kaçmak istediği ancak araç arızalanınca olay yerine yakın araziye bıraktığı öğrenildi. Geceyi Rat Mahallesi'nde bulunan bir evin kömürlüğünde geçiren Hasan K.'nın ardından da pişman olduğu için polise teslim olduğu öğrenildi.  Öte yandan Hasan K. polisteki sorgusu ardından sabah saatlerinde önce sağlık kontrolüne ardından da Adliye’ye çıkartılacağı belirtildi.