Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde yaşanan çevre ayıbına tepki gösterildi. Kilimli Belediyesi ile özel şirket veya şahıslar tarafından ilkokulun çevresine çöp, harfiyat, cam ve demir gibi tehlikeli inşaat atığının döküldüğü ortaya çıktı.

Mahalle sakinlerinden yapılan açıklamada, "Zonguldak İli,Kilimli İlçesine bağlı Karadon Mahallesi sınırları içinde bulunan Ziya Gökalp İlkokulunun bahçesinin çevresine, Kilimli Belediyesi bilgisi dahilinde veya görmezden gelinerek, gerek belediye gerek özel şirket ve şahıslar tarafından, özellikle çöp , inşaat atığı ( tehlikeli bulunan cam, demir vb ) harfiyat dökülmektedir. Mevcut hali fotoğraflanarak kayıt altına alınmıştır. Bu kötü görüntü, durum çevresinde yaşayan biz mahalle sakinlerini rahatsız etmektedir. Pandemi dolayısıyla her ne kadar öğrenciler gelmiyor olsa da çevre düzeni ve hijyeni açısından sorun teşkil etmektedir.

Konu hakkında, e-posta haricinde yazılı dilekçe PTT kanalı ile ayrıca ulaştırılacaktır.

Cimer, Çevre Şehircilik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı'nın ilgili birimlerine web sitesi üzerinden de şikayet kaydı oluşturulmuştur." denildi. (Halkın Sesi)