35 yıldır elektronikle ilgili yayınları takip ediyorum. Elimi sürmediğim elektronik kitabı kalmadı diyebilirim.
 
1 yıldır COVID-19 ile ilgili çeşitli senaryolar / yazılar okuyorum... Aşılarla ilgili birçok iddia (teori) var. Bunların bazıları doğru.
Ama "komplocu" derler diye yazamıyorum. Sükut geçmeyi tercih ediyorum. Bu konudaki bazı gizli planların ne olduğunu çok merak edenlere e-posta ile yollayabilirim.
 
Bazı bilgileri yazınca hemen:
Sen hekim misin? Uydurma. Sallama. Delirdin mi? Atma vb. diye sataşanlar oluyor. Facebook, Twitter adlı sitelere COVID-19'un gizli planları ile alakalı bazı yazılar, dosyalar, filmler ekledim. 24 saat geçmeden sildiler. COVID-19 ile ilgili eleştirilere tahammül yok. Aleyhte fikir yasak. Küresel ilaç/aşı tekelleri 1-2 trilyon dolar kazanacaklar.
 
Son söz: Elektronik bilgilerime dayanarak şunu söylemek istiyorum: Sıvı aşı ile bünyeye chip (yonga, entegre) yüklemek mümkün değildir. Şu anki teknoloji ile bu mümkün değildir. Belki 50 yıl sonra canlı chip geliştirilebilir.
 
Yaşadığımız günlerde cep telefonu, kredi kartı gibi araçlar kullandığımız için her bilgimize erişilebilir. ABD, Almanya, İngiltere, İsrail, Çin, Rusya gibi ülkeler dijital cihazlarla her bilgiye zaten erişiyorlar.