HARUN  AKIN   CHP   il başkanlığından   ‘MİLLETVEKİLİ ADAYI’    olabilmek için istifa     ettİ , CHP    il  başkanlığını   siyasette   uzun birlikteliği bulanan  CHP    il yöneticisi  Ertuğrul KOLTUK ’a   teslim etti.

Harun AKIN   kısa bir süre için  il başkanı olmasının      karşılığını      milletvekili ön seçiminde ne kadar  görecek?    İnanın  çok merak ediyorum.

CHP    de ilk iki sıraya  girebilirse    mükafatı     görecektir diye düşünüyorum, CHP  her halükarda  Zonguldak’ta  iki milletvekili çıkardığına  göre   Harun AKIN   25. Dönem  Zonguldak   milletvekili seçilecektir.Zonguldak açısından bana göre Harun AKIN’ın   milletvekili olması  son derece önemli  olacaktır.

2015      genel seçimlerine    mevcut   teşkilatla   hazırlanacak olan   CHP    Ertuğrul KOLTUK ile   seçimi ne kadar   başarılı   kampanya   yapacak? Ne kadar oyları artıracak?   Yönetimin ne kadar gayreti olacak?

Çaycum ilçe başkanı   Umut BAŞOĞLU   da istifa ederken  ‘milletvekili adayı olacağım’    düşüncesi taşıması bana göre çok lüks olmuştur.

Bakanız   Çaycuma kökenli   aday adaylarını irdeleyelim. Şerafettin TURPÇU ,Ali İhsan KÖKTÜRK, Hasan  GEMİCİ,Kenan  KÖKTÜRK, Umut BAŞOĞLU

Bu arada   Ereğli ikinci sarıyı istiyor bunu da dip not olarak   belirtmekte   fayda var. Birinci sıraya  gelecek isim acaba listesini kendi yapabilecek mi  ?

CHP   de bir gün dahi uzun süredir birinci ikinci sıra yayında   birde kadın kontenjanı   bulunuyor. Anlayacağınız  Çaycuma  da 5    isimden hangisi   listeye nasıl  girecekler ?

Harun AKIN    ilk iki sıra haricinde   başka bir sıra kabul etmeyeceğine  göre  liste nasıl oluşacak   inanın benim   bocaladığım   bin husustur.

DEMOKRASİ  adına  CHP  önemli bir siyasi partidir. Zonguldak’ta    CHP VEKİLLERİ  ne kadar güçlü olarak   meclise giderlerse   ZONGULDAK KAZANIR  diye düşünüyorum.

TAZİYE

NAMI DEĞER  ‘KANCACI ÖMER’    uzun süredir yoğun bakımda tedavisi süren Annesini kaybetti Ömer BIYIK ağabeyimin koç gibi iki oğlu da babaannelerinin cenazesine katıldılar. Çocukları ilk defa gördüm, onlar benim ismimi ezberlemişler bende Fikri ile biraz sohbet  ettim  telefonlarımızı     kaydettik. Ne olur ne olmaz düşüncesiyle

Merhume    Ayşe   BIYIK  Hakkın rahmetine   kavuşurken   cenazesinde     bine yakın      insanın toplanması     ayrı bir    husus olmuştur Allah’tan   rahmet diliyorum. Mekanı Cennet olsun BIYIK AİLESİ  başısınız sağ olsun