Breaking Bad dizisinin devamı olarak vizyona giren Better Call Saul dizisi ilk olarak 28/02/2015 yılında gösterime girmiştir. Son dönemin dizi rekabeti içinde önemli yer tutan filmi kaçırma ve Better Call Saul izle. Suç ve drama kategorisinde ses getiren Amerikan dizisi, oyuncu kadrosu ve yüksek bütçesi ile ses getirmiş ve çok sayıda insanı izleyici kitlesine dahil etmiştir.

Peter Gould ve Vince Gilligan tarafından yapılan ve yaratılan dizide çok sıra dışı bir macera ve konu zenginliğini bulmak mümkündür. 6 sezonda 52 bölüm olarak yayınlanmış olan dizi tipik suç filmlerinin dışında şaşırtan senaryoları ile izleyicileri etkilemiştir. Günlük hayatın içinde çok sık karşılaştığımız konular filmde oldukça sıra dışı bir senaryo ile işlenmiş ve çok ilgi görmüştür.

Better Call Saul Konusu

Bob Odenkirk tarafından canlandırılan Jimmy McGill bir avukattır ve yozlaşmanın esiri olmuştur. Bu yozlaşma süreci avukatı Saul Goodman lakaplı bir üç kağıtçıya dönüştürmüştür. Hem avukatın hem de hukuk sisteminin içinde bulunduğu dramatik durumlar filmde işlenmiş ve hırs dolu senaryolarla insanları kendine kilitleyen bir dizi film ortaya çıkmıştır. Alışılmışın dışında ve fark yaratacak dizi arayanlar için Better Call Saul tavsiye edilecek bir dizi film olarak karşınıza gelmiştir.

Better Call Saul Oyuncular

Better Call Saul dizisinde muhteşem bir oyuncu kadrosu var. Bob Odenkirk, Rhea Seehorn, Jonathan Banks, Patrick Fabian, Michael McKean, Michael Mando, Tony Dalton ve Giancarlo Esposito bu sıra dışı filmde görev alan oyunculardan bazıları.

Better Call Saul Türkçe Dublaj İzle

Filmin konusunu ve görüntüsünü kaçırmamak adına, Better Call Saul Türkçe dublaj dizi izle. Türkçe dublaj kalitesi çok yüksek ve adeta orijinal dil hissi veriyor. Alt yazı takip edip en önemli sahne ve görsel efektleri kaçırmak da yok.

Dizi keyfi konusunda son 10-15 yıl içinde inanılmaz çalışmalar yapıldı. Better Call Saul bu çalışmalardan biri. Bir hukuk adamının nasıl değiştiğini görmek için mutlaka izleyin. Akıcı ve ilginç konusu ile bu dizi herkesin kendi hayatından kesit ve konu bulacağı bir dizi film olarak yayına girmiş ve geniş bir izleyici kitlesine sahip olmuştur.