Deprem gerçeği, ülkemizdeki alışılmaya çalışılan bir olgudur. Deprem kuşağında olan bir ülke olduğumuz için, bu duruma alışmaya çalışıyoruz. Ancak bu demek değildir ki, sağlam olmayan binalarda oturmaya devam edelim. Bu yüzden olası bir deprem de ülkemizin göreceği zararı en aza indirebilmek için kentsel dönüşüm projeleri üretilir. Devletin de desteği ile üretilen bu projelerde güvenilir inşaat firmaları ile çalışmak gerekir. DKY inşaat da sizler için, en kaliteli kentsel dönüşüm sürecini sizler için başlatıyor ve sürdürüyor.

DKY İnşaat İle Kentsel Dönüşüm

Kentsel dönüşüm için, binanız için riskli olduğuna dair bir rapor almanız gerekmektedir. Bu durum da uzmanlar tarafından verilecek olan bu rapora istinaden kentsel dönüşüm süreciniz başlatılır. DKY İnşaat da nitelikli yaşam alanlarının ortaya konulması için çalıştığı için kentsel dönüşüme dair adımlar da atar. Bir kere yapılan her türlü proje kentsel dönüşüm gerekleri dikkate alınarak çizilir ve gerçekleştirilir. Bu anlamda DKY İnşaat, son zamanlarda adımlarını hızlandırmış ve yeni projelere girişmiştir.

Yeni Yaşam Alanlarında Güven Ön planda

Hepimiz yaşam alanlarında konforu ve rahatlığı önemseriz. Peki ya güven, güvenli bir ortam da yaşamak önemli değil midir? Bütün sevdiklerimizi emanet ettiğimiz evlerimiz olası bir afette en az zararı görsün diye de çabalarız. Eski binalar çok fazla sorun çıkartır. Yıllardır kullanılan alt yapı, dış görünüş belli bir ömre sahip olduğu için zaman içinde yıpranır ve problem oluşturmaya başlar. Aslında binaların da belli bir ömrü olduğunu kabul etmek gerekir.  Her şeye en baştan başlarken 1961 yılından beri inşaat sektöründe yer alan DKY İnşaat’tan hizmet alamayan kişiler bu açığı, kentsel dönüşüm faaliyetlerinde kapatabilirler. Çok daha yaşanılası ve güvenli ortamları oluşturmak onlar için çok kolaydır.

Kentsel Dönüşüm Ofisleri Kurarak Hizmet Vermek

Kentsel dönüşüm birçok ailenin duyduğu fakat bir türlü tam olarak bilgi sahibi olamadığı bir değişim sürecidir. Bu yüzden DKY İnşaat kentsel dönüşüm ofisleri kurarak, özellikle halka bu süreci anlatmaya çalışıyor. Kentsel dönüşüm de vatandaşlar akıllarına takılan her şeyi gelerek bura da uzmanlara sorabiliyorlar. Firma, kentsel dönüşümün önce kafa da ve vatandaşlar da başladığına inanıyor. Yeni yaşam alanları kurarken, doğadan ve teknolojiden kopmayan, çok daha ferah ve güvenilir ortamlar tasarlanıyor. Sadece sizin için.

Tüm Projelerde Ekonomik Fiyatlar

Bütün projeler herkese ve her keseye hitap etmeye devam ediyor. İnşaat sektöründe ilk ihtiyaç duyulan duygu güvendir. Siz de DKY İnşaat’a güvenerek, bu süreci başlatabilirsiniz. İdeal fiyatlarla aldığınız hizmet için, hem öncesi hem de sonrasında olası her türlü durumda bir muhatap bulabilirsiniz. Konfor alanlarınızı yeniden dizayn ederken güven veren bir inşaat firması olarak DKY İnşaat ile iletişime geçebilirsiniz.