Kömürspor takımının oynadığı son 3 maçında aldığı kötü sonuçların ardından, puan cetvelinin 13 basamağına kadar inmesi oldukça düşündürücü.
Bir takım düşünün, sezon açılışına 6-7 oyuncuyla başlayan, yeterli olacak hazırlık dönemini geçiremeden ligdeki ilk 3 maçında yenilgi almadan 5 puan toplayan...
Yine bir takım düşünün, iki maç kendi sahasında olmak üzere oynadığı üç maçtan puansız ayrılarak taraftarına ve camiasına şok yaratan...
Kömürspor takımı özellikle, kendi evinde oynadığı maçlarda, rakip kale önünde pozisyon bulmakta sorun yaşıyor.
Başlattığımız gelişigüzel ataklarla sonucu lehimize çevirmeye çalışıyoruz. 
Oyun formatı olmayan bir takımın bu anlayış ile maç kazanması oldukça zor. Çarşamba günü Devrek sahasında oynadığımız Amedsportif takımı, yer aldığımız ikinci lig beyaz grubunun vasat takımlarından birisidir.
Biz bu tip rakipler önünde zorlanıp puan kaybetmeye devam edersek, şu anda bulunduğumuz alt sıralardan yukarı tırmanışımız oldukça zor olur.
Takımımızın ikinci bölgesinde görev yapan, merkez orta saha oyuncuları gelişi güzel paslarla değil, gol olabilecek dikine paslarla ofansif ileri uç oyuncularını pozisyona sokmalı, bu da kale önünde bulacağımız pozisyon sayısını artıracaktır.
90 dakikalık oyun süreci içerisinde Amedsportif takım oyuncuları, maçı lehlerine çevirme adına gerekeni yaparken bizim takım oyuncuları bu tempoya maalesef ayak uyduramadılar.
87. dakikada rakip takım oyuncusu Sinan'ın orta alanda buluştuğu topla ceza alanı içerisine girip attığı golle takımının bu zorlu deplasmandan 3 puanla dönmesini sağladı.
Bu pozisyon gelişirken defansımızın ceza sahası dışında, bu oyuncuyu durduramaması, müdahalede geç kalması defansif bir eksiklik görüntüsü verdi.
Üç haftadır gol atamayan ve pozisyon üretmekte zorlanan forvet oyuncularının yerine, Tezcan gibi ofansif oyunculara daha çok şans vermek, oynayan forvetlere mesaj, takımımıza da bir alternatif olabileceği düşüncesindeyim.