Bülent Ecevit Üniversitesi akademik ve idari personeli Ereğli ve Zonguldak’ta açtığı stantlarda tercihte bulunacak öğrenciler için danışmanlık desteği vermeye başladı.

Farabi Kampüsü Rüştü Onur Çalışma Salonu, Zonguldak ESAS 67 BURDA AVM ve Ereğli Özdemir AVM'de Üniversitenin tercih danışmanlık stantları hizmet vermeye başladı. Üniversitenin çeşitli bölüm ve programlar hakkında adaylara ve ailelere bilgi hizmeti veren tercih danışmanlık stantlarında, adayların aldıkları puan ve hedefleri doğrultusunda tercih desteği de sağlanıyor. İlk gününde yoğun ilgi gören stantları, Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer de belirli aralıklarla ziyaret ederek aday öğrencilerle ve ebeveynlerle bir araya geliyor.

BEÜ'nün akademik ve idari personeli yanında psikolojik danışmanlarımızın da yer aldığı stantlardaki tercih danışmanlık desteği, 25-29 Temmuz haftası boyunca saat 10.00-17.00 arasında Farabi Kampüsü Rüştü Onur Çalışma Salonu, Zonguldak ESAS 67 BURDA AVM ve Ereğli Özdemir AVM'de verilmeye devam edecek.