Ünlü mafya babası Sedat Peker ile olan yakınlığıyla gündeme gelen Sinan-Muammer Toprak kardeşler sosyal medya hesaplarından Peker ile olan fotoğraflarını sildi.

Aynı zamanda Fikri Asım Derneği Başkanı olan Sinan Toprak, dayısı aracılığıyla Selim Alan’ın Zonguldak Belediye Başkan adayı gösterilmesine aracılık yapmıştı. Selim Alan’ı Zonguldak’ta Sedat Peker’in adamı olan dayısıyla buluşturan Sinan Toprak, Halkın Sesi’nin gündeme getirdiği iddiaları yalanlayamamıştı.

Öte yandan haberin ardından Zonguldak’taki buluşmada aynı masada olan Elmas TV sahibi Akın Kavi, yazılı bir açıklama yaparak o gece aynı masada olduğunu doğrulamıştı.

Facebook hesabından ağabeyi Muammer Toprak’ın Sedat Peker ziyaretini gururla paylaşan Sinan Toprak, şu ifadeleri kullanmıştı:

 Muammer Toprak abim Reisimiz, hemşerimiz SN: Sedat Peker’i ziyarette bulundu. Zonguldak’ımız ve Zonguldaksporumuz için fikir alışverişinde bulundular, Zonguldaksporumuzun açılışında inşallah aramızda olacak"

Ancak firari madya babası Sedat Peker’in Türkiye’yi sallayan açıklamalarının ardından ne yapacağını şaşıran Sinan Toprak, paylaşımını apar topar sildi.