Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yapım aşamasında olan at çiftliğine ait dinlenme yeri alev alev yandı. İş yeri sahibi yangını gözleryaşları içerisinde izlerken, yangının kundaklama sonucu çıkma ihtimali üzerinde duruluyor.

Yangın, saat 21.00 sıralarında ilçeye bağlı Balı Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Bülent Çırpan'a ait at çiftliğinde ki iki katlı dinlenme yerinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri 5 arazöz ve çok sayıda itfaiye personeli ile müdahale ederken, vatandaşlarda yangın söndürme çalışmalarına yardım etti. Yangın 1 saat süren çalışma sonunda söndürülürken, iş yeri ise tamamen yandı. Yangın sırasında çiftlikteki atların dinlenme yerinden uzakta olması ve yangının çevredeki evler ile ormana sıçramadan söndürülmesi büyük bir faciayı önledi.
Mahalle sakinleri yangını korkulu gözlerle izlerken, iş yerinin sahibi Bülent Çırpan'ın eşi Sevtap Çırpan ise gözyaşlarına boğuldu. Çırpan'ı yakınları teselli etmeye çalıştı.

 Can kaybının yaşanmadığı yangında maddi hasar meydana gelirken Aynı kişiye ait ikinci iş yeri yangını olduğu öğrenildi.