AMATÖR KULÜPLER KENETLENDİ

 Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği iftar programları sürüyor. İlk olarak Çaycuma bölgesi kulüpleri ile bir araya gelen Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu bu kez de Kilimli İlçesin'de Çates Sosyal Tesislerinde amatör kulüplere iftar yemeği verdi. 

İftar yemeği programına, ASKF Başkanı Kemal Demir, Futbol İL Temsilcisi Metin Malkoç, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Kilimli Gençlik Hizmetleri ve Spor  İlçe Müdürü Önder Keskin, Kilimli ve Çatalağzı Bölgesi  takımların Başkan, yönetici ve antrenörleri katıldı.

Kulüplerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen iftar yemeğinde gece boyunca birlik ve beraberlik mesajlları verild.. 

Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Kemal Demir, ''Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak her sene  iftar yemekleri düzenliyoruz. Bu seneki  iftar  programlarımız   16 Haziran’da yapacağımız   seçimlerin öncesine denk geldi. Bu  iftar yemeklerinin  kesinlikle seçim ile ilgisi yoktur. Biz her sene Ramazanda bu  programları yapıyoruz.  Geçtiğimiz hafta Çaycuma’da yapmıştık. Bu haftada Kilimli ve Çatalağzı Bölgesi takımları ile bir araya geldik. Katılım yoğun oldu. Ben katılan herkese  teşekkür ediyorum. Birlik-beraberliği sağlamak, dostlukları pekiştirmek adına yaptığımız programlar.  Katılan  herkese  teşekkür ediyorum. İnşallah Amatör Kulüpler olarak birlik-beraberliğimiz  devam edecek” dedi

Emre Can Bayram