Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 100. yıl kutlamaları kapsamında Mithatpaşa İlkokulu, Uzunmehmet Özel Eğitim Uygulama Okulu, Zonguldak Özel Eğitim Meslek Okulu ve Özel Eğitim Uygulama Okulları’nın katılımıyla "BİRLİKTE ENGEL SİZİZ" programı gerçekleştirildi.

Yayla Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Öğretmeni Funda Kıran Yılmaz ile Gül Barutçu isimli öğretmenlerin sorumluluğunda hazırlanan proje renkli görüntülere sahne oldu.

Fener Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen programda anasınıfı ilkokul ikinci kademe lise seviyesinde farklı yaş grubundaki çocuklarımız üç kuşak bir arada coşkulu bir şekilde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs Milli mücadele için Samsun'a çıkışının yüzüncü yılını kutladılar.

Özel eğitim gören öğrencilerin ve Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi bölümünün hazırlamış olduğu gösterisi büyük beğeni gördü.

Bu arada etkinlikte görme engelli bir öğrencinin yanık sesiyle okuduğu Türkü, izleyicileri gözyaşına boğdu.

40 YILLIK ÖĞRETMENE 100. YIL ÖDÜLÜ

Programda ayrıca Mithatpaşa İlkokulu Ayşe Alkan öncülüğündeki Anasınıfı 1/A Sınıfı öğrencileri ile Ayşen Yıldız öncülüğündeki 1/B Sınıfı öğrencileri sunum yaptı.  

Programın son bölümünde 40 yıllık eğitimci Ayşe Alkan öğretmene, programa olan katkılarından dolayı İl Gençlik ve Spor Müdür Yardımcısı tarafından 100. Yıl plaketi verildi.

Haber: Abdullah Karabacak