Zonguldak Bölge İdaresi Mahkemesi Başkanı Neşe Kurt, İzmir Bölge İdare Mahkemesi daire Başkanlığına atandı. Mesai arkadaşları tarafından adliye önünden yolcu edilen Kurt, “7 yıldırı burada çok severek yaşadım ve severek görev yaptım. Bütün Zonguldak halkından haklarını helal etmelerini istiyorum. Ben hakkımı helal ediyorum hoşça kalın” dedi.

2009 yılından bu yana Zonguldak Bölge İdare Mahkemesi Daire Başkanlığında görev yapan Zonguldak Bölge İdaresi Mahkemesi Başkanı Neşe Kurt, İzmir Bölge İdare Mahkemesi daire Başkanlığına atanması sebebiyle bugün çalışma arkadaşlarına veda ederek Zonguldak’taki görevinden ayırıldı. Veda töreni sonrası açıklamalarda bulunan Kurt, “2009 yılı yaz kararnamesi ile geldiğim Zonguldak Bölge idare mahkemesi başkanlığı görevimden İzmir Bölge İdare Mahkemesi dairesi başkanlığı görevine atanmam nedeniyle Zonguldak’taki görevimden ayrılıyorum. 7 yıldırı burada çok severek yaşadım ve severek görev yaptım. Bütün Zonguldak halkından haklarını helal etmelerini istiyorum. Ben hakkımı helal ediyorum hoşça kalın” dedi.

Ardından İzmir Bölge İdare Mahkemesi daire Başkanlığına atanan Neşe Kurt çalışma arkadaşlarına veda ederek Zonguldak’tan ayrıldı. Barış DOĞAN