Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 4-5 Mayıs tarihlerinde 4’ncüsü yapılacak olan "ÇAYCUMALILAR BULUŞUYOR" etkinliği, renkli görüntülere sahne olacak.

Çaycumalılar Buluşuyor programında Türkiye’ye mal olan “Madenciler Korosu” tarafından konser verilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, şunları söyledi:

“Çaycuma Belediyesi ev sahipliğinde, Çaycuma Kaymakamlığı katkıları ile düzenlediğimiz etkinlikte bilindiği gibi dünyanın her yerindeki Çaycumalıları ve Çaycuma Sevdalılarını bir araya getiren etkinlikte katılımcılar Çaycuma için neler yapılabileceğini ve kendilerinin doğup büyüdükleri yere ne gibi katkılar verebileceklerini de ortaya koyuyor. Projelerin tartışıldığı etkinlik ayrıca çeşitli kültürel ve sanatsal etkinliklerle de çeşitlendiriliyor.

Her yıl katlanarak büyüyen ‘ÇAYCUMALILAR BULUŞUYOR’ etkinliğinin bir bölümünde ulusal düzeyde ses getirecek bir konsere de yer verilecek. Bu yıl için yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde, son günlerde ülke gündemine oturan MADENCİLER  KOROSU bir konser verecek. Katılımcılar tarafından büyük ilgiyle izleneceğini düşündüğümüz konser ile etkinlik yine iyi bir boyuta taşınacaktır.

Ayrıca etkinlik için son değerlendirmeleri yapmak amacı ile organizasyon komitesi ve gönüllüler ile 9 Nisan salı günü saat 17:00’de Seka sosyal tesislerinde bir araya geleceğiz. İlgi gösterecek tüm dostlarımızı fikirlerini beyan etmek üzere bekliyoruz.

 Yüreğinde; hoşgörü, saygı, Çaycuma ve Ülke sevgisi olan herkes ile iş birliği yaparak bu sene çok daha farklı ve mükemmel bir organizasyona imza atacağız. Kapımız tüm Türkiye, Zonguldak ve Çaycuma sevdalılarına açıktır.

 HERSEY ÇAYCUMA İCİN, ZONGULDAK İÇİN, ÜLKEMİZ İÇİN…”

(Abdullah Karabacak)