Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu, emekliye ayrılacak olmasından dolayı Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’nde (ZGC) gazetecilerle bir araya geldi. Veda ziyaretinde duygusal anlar yaşandı.

ZGC Başkanı Derya Akbıyık, ‘’Müdürümüz her zaman gönlümüzde, çok iyi hizmetler yaptı ve kurumunun marka olmasına vesile oldu.  Yerel basına da çok hizmet etti, emekli olabilir ama bizim gönlümüzde emekli olmamıştır’’ dedi.

Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Demirsu da gazetecilerle yaptığı sohbette, yaş haddinden emekliye ayrılmayı hak kazandığını söyledi.

Emekliye ayrılacak olması nedeniyle veda ziyaretlerinde bulunduğunu dile getiren Demirsu, şunları söyledi:

‘’Çok değerli basın mensubu arkadaşlarım, bugüne kadar hem sosyal hayatımda hem de iş hayatımda çok sayılarda konuşma yaptım ama bugünkü çok farklı bir konuşma olacak. Hem duygusal, hem en ağır gelen bir konuşma, hem de yüreği titreten bir konuşma gibi geliyor bana. Çünkü benim için farklı bir gün bugün, ilk defa bu şekilde bir diyaloga girdim, tabii 26 Ağustos 1974-24 Nisan 2021 baktığımızda 47 yıl arkadaşlarım kimi zaman bir ömrün tamamı. Kimi zaman bazı insanlar dedim ya çocuk kalbi sayılsa da biri burada yine de bir çocuk kalbini taşıyor. Ben memuriyete ilk defa 18 yaşında başladım, benim hikayem 18 yaşında başladı. Bir anne adayı iken, evli iken, ben memuriyet hayatıma başladım. Bu dünyada kadın olmak yeteri kadar zorken, bir kadın olarak çalışma hayatımı onurumla tamamladım. Sizlerin de bildiği gibi kurumun iş alanı, oldukça zor bir saha.

'ACILAR, HÜZÜNLER, MUTLULUKLAR HEP BİZİM KURUMDA...'

Bizim kurumumuza gerçekten gelen insanlar çok farklı insanlar, acılar, hüzünler mutluluklar, hep bizim kurumda. Yaşanılan hayal kırıklıkları, hep bizim kurumda yaşanır. Kurumumuzda insanoğlunun her karakterini tecrübe ettiğimiz, en acılı hayat hikayelerini dinlediğimiz bir yer burası. Şu anda memuriyet hayatıma veda etmenin zamanı geldi, artık kurumun her işinde olduğu gibi, her zaman olduğu gibi bu vedayı da ilk olarak sizinle yapıyorum. Arkadaşlar ilk sizinle görüşüyorum, sizler kurumun bir çalışanı olmadığınız halde kurumun her çalışmasında siz de yanımdaydınız, sizde vardınız, kamuoyunun haberi alma hakkını, bilgilenme hakkını biz sizlerin sayesinde sağladık yerine getirdik. Ben her birinize sağ olun var olun diyorum, görülmeyen ama tarafımca her zaman bildiğim emeklerinize minnettarım. Arkadaşlar her güzel şeyin bitmek gibi bir sonu var aslında bu dünyada, benim de hayatımın en verimli en güzel çağları bu memuriyet hayatımda geçti sizinle. İlişkilerim her daim bir kurum amiri olarak değil. Ben teşekkür ediyorum her zaman yanımda olduğunuz için, bilmeden ve istemeden benim kusurum olduysa affınıza sığınıyorum. Bundan sonra kurum kimliğim ile değil de bir kardeş kimliğiyle beni kabul ederseniz aranıza mutlu olacağım. Hayatıma kattığınız her değer için, her renk için ayrı ayrı her birinize çok teşekkür ediyorum, sizlerin de iş hayatınızda benim yaşadığım onurlu sona sağlıklı bir şekilde ulaşmanız için dua ediyorum. Sizler için güzel huzurlu günlerde buluşmak dileğiyle şükranlarımı sunuyorum.’’

ZGC adına kadın gazeteci Meryem Demir, Demirsu’ya, Demirsu da ZGC Başkanı Akbıyık’a çiçek takdim etti. Bu arada Demirsu’nun getirdiği pasta da ikram edildi.

Ziyarette Demirsu’ya, Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı ve müdür vekili Hakkı Alkan da eşlik etti.

GÖNÜL DEMİRSU

1956 yılında Zonguldak’ta doğdu. Lisans eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünde tamamladı.

Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde; Daktilo Memuru, Şef, Bölge Müdür Yardımcısı, Bölge Müdür Vekili ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde Genel Muhasebe, Muhasebe Uygulamaları, Maliyet Muhasebesi, İş Sağlığı ve Güvenliği, Bireysel İş Hukuku derslerinde Öğretim Görevlisi olarak görev yaptı.

Halen, Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Öğretim Görevlisi görevlerini yürütmektedir. Orta derecede İngilizce ve Almanca bilmektedir.

HABER: Şebnem Saka