Birleşik Haziran Hareketi, CHP Merkez İlçe Başkanlığı’na gelerek geçtiğimizi pazar günü CHP İl Başkanlığı’na yapılan taşlı saldırıyı kınadı. CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun’u makamında ziyaret eden Birleşik Haziran Hareketi geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

“GEÇMİŞ OLSUN”

Ziyarette Birleşik Haziran Hareketi adına konuşma yapan İsmet Yıldız, saldırıyı kınadıklarını belirterek, “Geçtiğimiz günlerde CHP’ye yapılan çirkin saldırıyı Birleşik Haziran Hareketi olarak kınıyoruz. Siyasi partiler demokrasinin olmazsa olmazlarıdır. Burada hangi siyasi partiye bu çirkinlik yapılırsa kınıyor ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçmiş olsun diliyoruz. Bu ülkede demokrasi mücadelesi taşlamayla, vurmayla, kırmayla olmaz. Bu ülkeyi yıllarca barış içerisinde yaşadı.” dedi.

“YANIMIZDA OLANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Uzun, Yıldız’ın konuşmasının ardından verdiği demeçte şunları söyledi: “3-4 gündür tuhaf şeyler yaşıyoruz burada. Sanki 13 yıldır iktidarda Cumhuriyet Halk Partisi varmış gibi. Karşı tarafın sürekli bizi hedef gösteren söylemlerinden dolayı hem sözlü hem Pazar günü gördüğünüz gibi taşlı sopalı saldırılara uğramaya başladık. Bu süreçte de arkadaşlarımızın bizlerle birlikte olduğunu bilmek destek olduğunu bilmek bizler için çok önemli. Bu süreçte yanımızda olan bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.”  (Aykut KARA)