DEVREKLİ OYUNCU KÖMÜRSPOR KAMPINDA
Transfer yasağı ve ekonomik yönden bir çok sıkıntı yaşayan Zonguldak Kömürspor kamp kadrosuna denenmek için bir oyuncu dahil etti. Kırmızı Lacivertli ekip son olarak Devrek Belediyespor forması giyen 26 yaşındaki genç oyuncu Osman Talha Kotaranı denemek için kamp kadrosuna aldı.
TFF 2.Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor teknik direktör Serkan Afacan yönetiminde 1.etap kamp çalışmalarını 100.Yıl Bakacakkadı tesislerinde sürdürüyor. Kırmızı Lacivertli yönetim transfer çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.Transfer yasağı ve maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren Zonguldak Kömürspor kampa merkez il ve ilçelerden bir çok oyuncu denemek içine kamp kadrosuna dahil etti.
 Kırmızı Lacivertli takımın kamp kadrosuna yeni bir isim daha eklendi.  Bölgesel Amatör Lig takımı Devrek Belediyespor forması giyen 26 yaşındaki genç oyuncu Osman Talha Kotaran kamp kadrosuna dahil edildi. 
Bursaspor altyapısında yetişen 26 yaşındaki oyuncu Osman Talha Kotaran sırasıyla, Bursa Merinosspor, Beylerbeyispor, Çıksalınspor, Gebze Sultan Orhanspor, Çankırı Belediye Gençlikspor, Nilüfer Erdemli Sportif Hizmetler San ve Tic A.Ş, Geredespor, Yenimahalle Belediye, Kayseri Şekerspor, Konya Ereğlispor ve Devrek Belediyespor formalarını giydi.Genç oyuncu Koparan, Bölgesel Amatör Ligde 88, TFF 3.Lig 9, Türkiye Kupası 1 maça çıktı. 
Emre Can Bayram