Sağlık Hukuku Yazarı Av. Arb. Ümit Erdem ile Sağlık Yönetimi Bilim Uzmanı Dr. Feza Şen tarafından hazırlanıp sunulan 49. “Tıp Hukuku Söyleşileri” programı; “Pandemi Sürecinde İŞYERİ HEKİMLERİ’NİN SORUNLARI” başlığı ile yayınlanacak ve çok önemli iki tıp doktorunu ağırlayacak.

11 Haziran 2021, Cuma saat 20:00’da başlayacak, ücretsiz, canlı ve online yayınlanacak Söyleşi’ye; İşyeri Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Atınç KAYINOVA ve TTB. İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği Kolu Başkanı Dr. Hasan TER konuk olarak katılacaklar.

Söyleşi’nin yapımcılarından Av. Arb. Ümit Erdem şunları söyledi; “İşyerlerindeki pandemi önlemlerini, iş sağlığı ve güvenliği çalışmalarında Covid-19 algoritmasını, pandemide işyeri hekimlerinin sorumlulularını ve sorunlarını konuşacağımız Söyleşi’mize İşyeri Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Atınç KAYINOVA’yı ve TTB. İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği Kolu Başkanı Dr. Hasan TER’i konuk edecek olmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz.

MedikalAkademi web sayfasından ve sosyal medya hesaplarından eşzamanlı ve canlı yapılacak yayında, izleyici sorularına da yer verilecek.

CANLI YAYINDAN BAZI BAŞLIKLAR

İşyeri Hekimi’nin Görevleri

İşyeri Hekimi’nin Sorumlulukları

Covid-19 Pandemisi’nde İşçiler ve İşverenler

Pandemi’deİşçiler’in Hasta Hakları

İşyerleri’ndePandemi Önlemleri, Uygulanan/Uygulanmayan Kurallar

İş Sağlığı ve Güvenliği Çalışmalarında Covid-19 Algoritması

Covid-19 – İş Kazası / Meslek Hastalığı

İşyeri Hekimleri’ninPandemi’deki Etkinliği

Pandemi’de İşyeri Hekimi’nin Sorunları

İzleyici Soruları ve Son Sözler

Aşağıdaki sosyal medya hesapları üzerinden de yayınları izleyebilirsiniz:
https://www.facebook.com/medikal.akademi
https://twitter.com/MedikalAkademi

(Haber merkezi)