Zonguldak'lı sporcu Samsun'da tarih yazdı. 
Zonguldak Yüzme Kulübü sporcusu Erem Yazıcı Samsun'da yapılan Analig Türkiye Yüzme final müsabakalarında 14 yaş grubu kızlar 400 metre serbest stil kategorisinde  Türkiye 5'incisi olarak Zonguldak'a ilk kez yüzme branşında büyük bir başarı getirmenin mutluluğunu yaşadı. 
25-26 Mayıs tarihinde Samsun’da düzenlenen Analig Türkiye Yüzme final müsabakaları yapıldı. Zonguldak Yüzme Kulübü sporcusu Erem Yazıcı 14 yaş grubu kızlar 400 metre serbest stil kategorisinde Türkiye 5'incisi olarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşadı. 
ZOR ŞARTLARDA GELEN BÜYÜK BAŞARI
Zonguldak Yüzme Kulübü tarafından Erem Yazıcı’nın final süreci hakkında bilgi verildi. Kulüpten yapılan açıklama şöyle: “Erem Yazıcı, aslen kelebek stil yumucusu. Ancak omzundaki sakatlık sebebi ile 7 aydır kelebek antrenman çalışmaları yaptı.  Bu nedenle omzuna daha az baskı uyguladığı serbest stil ile sporcuyu müsabakalara hazırlandı. Ancak o da pek kolay olmadı acılar içinde yarıda bırakılan antrenmanlar çoğu kez gelişimini engelledi. Buna rağmen sporcumuzun tüm zor şartlar ile göstermiş olduğu mücadeleden ve başarısından dolayı Zonguldak Yüzme Kulübü (ZYK) olarak tebrik eder ve daha iyi başarılar temenni ederiz.Erem, göstermiş olduğu bu başarıdan çok mutlu oldu. Kulübü adına göstermiş olduğu başarıyı şimdi okulu adına da göstermek istiyor. Ancak okulu ‘Ya bizde yüzersin ya da kulübünde. Tercihini yap’ demesinden dolayı okulunu temsil edememiştir. Aynı başarıyı okulunun almış olduğu karar sebebi ile okuluna sunamadığı için buruk bir sevinç yasamakta.Bizde diyoruz ki; bırakın çocukları spor yapsınlar engelleri sporcular için de kaldırın ve başarılar daha yüksek oranda gelsin. Tam da bu sebeptendir ki Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’in, Spor Şube Müdürü Gazel Güven’in ve spor servisinin, spora ve sporcuya verdiği destekler bizi bu noktalara taşıdı. Sayın Hakan Yüksel ve tüm Gençlik Spor İl Müdürlüğü ailesine teşekkür ederiz.Ayrıca sporun sadece spor olmadığı beslenmenin bu uğurda çok önemli bir faktör olduğunu bize hissettiren ve destekleyen diyetisyenimiz Gizem Güneş’e de teşekkürlerimizi sunarız”